Mistään tinkimättä

KXK

KIKI x KOIVIKKO

KIKIn Aku Kihlberg ja muotoilija Pekka Koivikko tuntevat toisensa kaukaa ja hyvin. Jaettu intohimo laatuun, sekä Akun ja Pekan toisiaan tukeva osaaminen ovat saaneet aikaiseksi KXK - linjan, joka tuottaa pieniä eriä korkealaatuisia veitsiä. Aku tuntee alansa ja onnistuu hankkimaan maailmalta huippuluokan tekijöiden teriä, Pekka suunnittelee ja valmistaa eräkohtaisesti teriin sopivat kahvat Helsingissä. Valmiit veitset ovat löytäneet nopeasti kotinsa Akun laatutietoisen asiakaskunnan luota ilman julkisia esittelyitä. KXK -linjastoa on hiottu huolella ja hartaasti ja laitamme nyt ylpeinä linjan ensimmäisiä tuotoksia esille sekä myyntiin nettikauppaamme. Tämä on vasta alkua!

Kiritsuke on ollut minun ikuinen haaveeni, mutta minulla on ollut siihen erikoistoive pituuden kannalta. Ja nyt sellainen vihdoin löytyi Kikiltä. Poltettu tammikahva sopii muotoilunsa puolesta käteeni erinomaisesti ja veitsi on juuri sellainen kuin olin toivonut - todella vankka käsitellä ja terävä kuin partaterä.

Sasu Laukkonen

Ravintola Ora

Enään ei tartte lähteä Tokioon hakemaan veitsiä - Kiki Knivesistä saa sekä heti käyttövalmiit että persoonallisemmat, kustomoidut keklut.

Sami Talberg

Willimies